KUJDES! Kokoshkat shkaktojnë kancer në mushkëri

0

Të konsumosh kokoshka është më e rrezikshme se sa të konsumosh cigare, zbulon studimi i specialictëve pas një demoncimi nga një qytetar 59-vjeçarë nga Kolorado në SHBA, i cili shpjegon se pas konsumitit me 2 pako kokoshka në ditë për një dekadë i janë shfaqur probleme. Ai kërkon dëmshpërblim për këtë ngjarje, e cila i ka vërshtirësuar shëndetin. Amerikania kërkon 7 milionë dollarë dëmshpërblim. Pas shqyrtimit të çështjes, gjykata vendosi pranimin e kërkesës dhe detyrimin e kompanisë për të dëmshpërblyer qytetaren.
Wayne Watson ka paditur një rrjet supermarketesh në Amerikë, “Kroger and Dillon Foods” si dhe një kompani prodhimi kokoshkash “Gilster-Mary Lee”, pas shqetësimeve që ka ndjerë, ku ka rezultuar se konsumimi i kokoshkave i ka dëmtuar mushkëritë. Ka studime, të cilat japin alarmin për rrezikun e kancerit në mushkëri pas konsumit të vazhdueshëm të kokoshkave. Nga studimi i ndjekur nga specilistët ata kanë zbuluar se shkaktari ka qenë një përbërës i pa shënuar në etiketë. Nga kërkimi rezulton se probleme nuk janë shfaqur vetëm tek Wayne Watson por më parë janë parë tek punonjësit e fabrikës.

/Redjon Shtylla/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here