Kriza në Rusi, Putin zhvillon megakonferencë

0

Presidenti rus Vladimir Putin zhvillon sot një megakonferencë me praninë e 1 259 gazetarëve, lidhur me krizën valutore dhe ekonomike që ka përfshirë dhe po gjunjëzon vendin.

Konferenca e nisur në orën 9:00 transmetohet në tre stacione televizive shtetërore dhe në tre radio. Gazetarët e akredituar janë 1 259, nga të cilët mbi 200 janë të huaj.

Rekordi i zgjatjes në kohë të këtyre lloj konferencave ka qenë në vitin 2008, kur Putini foli katër orë e 40 minuta.

Ndërmjet temave më të trajtuara do të jenë situata ekonomike, sanksionet perëndimore dhe kriza ukrainase.

Kriza në Rusi, Putin zhvillon megakonferencë

Presidenti rus Vladimir Putin zhvillon sot një megakonferencë me praninë e 1 259 gazetarëve, lidhur me krizën valutore dhe ekonomike që ka përfshirë dhe po gjunjëzon vendin.

Konferenca e nisur në orën 9:00 transmetohet në tre stacione televizive shtetërore dhe në tre radio. Gazetarët e akredituar janë 1 259, nga të cilët mbi 200 janë të huaj.

Rekordi i zgjatjes në kohë të këtyre lloj konferencave ka qenë në vitin 2008, kur Putini foli katër orë e 40 minuta.

Ndërmjet temave më të trajtuara do të jenë situata ekonomike, sanksionet perëndimore dhe kriza ukrainase.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here