KQZ pranon kërkesën e Priftit

0

Komisioni Qëndror i  Zgjedhjeve  ka pranuar sot kërkesën e Dritan Prifti për rinumërimin dhe rivlerësimin e votave në 10 ZAZ e Fierit, zonë ku ai kandidoi si deputet i pavarur.

Në mbledjen e sotme të KQZ u vendos se kjo kërkesë të shyrtohet të hënë  në mbledhjen e orës 11:00.

Nga ana tjetër Hysen Osmanaj i cili është edhe relatori i kësaj çështjeje deklaroi se:  “Unë e kam rastin më institucional. Zoti Dritan Prifti ka kandiduar në Qarkun Fier dhe ankohet kundër vendimit të KQZ për nxjerrjen e rezultatit të zonës Fier. Ai kërkon rinumërimin dhe rivlerësimin e vota për 10 ZAZ të qarkut fier. Ankuesi është legjitim.”

/Sonila Qazimi/

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here