Kosova në pritje te vendimit për MSA-në

0

Samiti i lidërve të Bashkimit Europian, që u mbajt dje vazhdon edhe sot, ku pritet të formalizohet nisja e negociatave për antarësimin e Serbisë në BE dhe Kosovës, t’i  konfirmohet hapja e negociatave për Marrëveshjen e Stabilizim Asocimit

Gjatë ditës së djeshme në Samitin e  lidërve të Bashkimit Evropian, kancelarja gjermane, Angela Merkel tha se takimi i parë BE-Serbi në lidhje me negociatat e antarësimit të Serbisë në bllokun evropian, mund të mbahet në janar të vitit 2014, vetëm nëse në dhjetor ka fryte konkrete për zbatimin e plotë të marrëveshjes me Kosovën.

/Enkeleda Cami/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here