Kosova do të bëhet me një stadium të dytë

0

STADIUM

Në qytetin e Prizrenit do të ndërtohet stadiumi i dytë kombëtar në Kosovë. Lajmi është bërë i ditur nga deklarata e këshilltarit të ministrit të sportit, Samir Hoxha në emisionin “Sporti Total” në KTV.

Samir Hoxha  ka thenë se Ministria e Kulturës e Rinisë dhe e sportit e Kosovës do të shkruaj marrëveshje me Ministrinë e sportit të turqisë që të filloj bashkëpunimi për ndertimin e stadiumit.

Stadium kombëtar do të ndërtohet edhe në komunën Drenas, pasi Qeveria e Kosovës një vit më parë mori vendimin  për zhvendosjen e lokacionit të stadiumit kombëtar nga prishtina në  Drenas.

Përgatiti: D.Myrtollari

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here