Keqtrajton prindërit dhe motrën për shkaqe pronësie

0

Policia e Elbasanit ka bërë të munduar ndalimin e shtetasit Qemal Karameta pasi ky i fundit ka dhunuar me sende të forta antarët e familjes. I arretuari është banues në fshatin Vidhas të komunës Papër në Elbasan.

Mësohet se kjo ngjarje ka ndodh për arsye mosdakordësie midis familjarëve për shkaqe pronësie. Kjo bëri që Qemal Karameta të ushtrojë dhunë fizike mbi motrën e tij dhe prindërit. Pre e grushtave dhe sendeve të forta ka rënë babai i tij, R. Karameta 71 vjeç, nëna B. Karameta 70 vjeç dhe motra L. Çela 47 vjeç.

/Osman Stafa/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here