Kasapët: shohim gjendra tumorale në mishin e derrit, por përsëri e nxjerim në treg

0

“Duke qënë se mishi është një produkt me vlerë monetare në treg, fakti që mund të jëtë i sëmurë nuk na ndalon të mos e nxjerim ne treg`, është shprehur kështu nja kasap në SHBA.

Ne mendojmë se duke blere produkte mishi tek kasapet mund të jënë me cilësi më të mirë se sa në supermarket, por jo gjithmonë ndodh kështu.

Një studim në SHBA, tregon statistika shqetësuese të mishit të paketuar dhe produktet e tij. Ka nxjerrë në pah një përqindje të  lartë e mishit të kalit të përzier me mishin e derrit ose të vicit.

E vetmja gjë që mund ta ndalojë është prodhimi vetë i gjithckaje, pasi gjendra tumorale mund të gjenden edhe tek perimet dhe frutat.

der

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here