Kakavijë, emigrantët shqiptarë nuk lejohen të hyjnë në Greqi

0

Qindra emigrantë shqiptarë që kanë dashur të hyjnë në shtetin fqinj janë kthyer mbrapsht nga policia greke.

I vetmi arsyetim që ka patur pala greke është se ato nuk plotësonin kushtin e garancisë monetare prej 1500 euro.

Numri i shqiptarëve që nuk janë lejuar të kalojnë mësohet të jëtë mbi 220, gjithashtu shqiptarët që kanë kaluar, kanë pritur mbi 6 orë në pikën kufitare të Kakavijës, pasi pala greke punon vetëm më dy sportele  dhe për çdo orë punë, ka një orë pushim.

/Elona Tereziu/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here