Ish – gjyqtari i Ilir Xhakjes shpallet i pafajshëm

0

Gjykata e Tiranës ka shpallur të pafajshëm Neritan Tabakun i cili akuzohej për shpërdorim detyre pasi sipas organit të akuzës liroi Ilir Xhakjen, i cili gjatë kohës që ishte i lirë ekzekutoi shefin e Komisariatit të Shijakut, Adem Tahiri.

Sipas gjykatës i akuzuari  Neritan Tabaku nuk ka kryer asnjë vepër penale, ndërsa prokuroria kërkoi 3 vjet burg si dhe heqjen e së drejtës për të ushtruar funksione publike për një periudhë 5- vjeçare.

/Osman Stafa/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here