Indi, 24 miliardë $ ushqime për të varfërit

0

Dhoma e Ulët e Parlamentit të Indisë ka miratuar ligjin për të siguruar ushqim për të varfërit, në një shumë prej 24 miliardë dollarësh.

Programi do të ofrojë drithëra me çmim të ulët. Ai synon të japë 5 kg grurë të subvencionuar çdo muaj për rreth 800 milionë njerëz të varfër.

Ky program ishte një premtim zgjedhor i mbajtur nga partia në pushtet dhe zbatimi i saj pritet ta ndihmojë atë në zgjedhjet e ardhshme të përgjithshme.

 /Rabihana Halili/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here