Hollande: Fokus për Sirinë, zgjidhja politike

0

Presidenti francez, Francois Hollande tha sot se në fokus për Sirinë duhet të jetë zgjidhja politike. Kjo, sipas tij mund te arrihet vetëm me ndërhyrjen e ndërkombëtarëve për ndalimin e vrasjeve dhe përkrahjen e opozitës.

“Çdo gjë duhet bërë për të arritur një zgjidhje politike, por kjo mund të ndodhë nëse koalicioni opozitar arrin të paraqitet si alternativë me fuqinë e duhur”, tha Hollande.

/Jola Llozhi/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here