Hetuesit e tre deputetëve transferohen nga detyra

0

Dy prokurorët, të cilët u morën me hetimin dhe vunë në akuzë tre deputetët e Kuvendit të Shqipërisë u transferuan nga Prokuroria e Përgjithshme.

Prokurori Artur Selmani, i cili hetoi dosjen e dhunës në Kuvend, ku vuri në akuzë dhe mori të pandehur deputetët të Kuvendit të Shqipërisë, Arben Ndokën dhe Pjerin Ndreu, për dhunën e ushtruar ndaj deputetit demokrat, Gent Strazimiri mësohet se është transferuar.  Ai nuk do të mbrojë në Gjykatën e Lartë çështjen për të cilën ngriti akuzën. Me këtë dosje do të merret Drejtori i Hetimit në Prokurori, Adnan Xholi.

Naga ana tjetër edhe prokurorja Alma Muça  që hetoi dosjen e deputetit democrat Veliaj është transfaruar në Drejtorinë e Inspektimit. Në ndryshim nga Selmani ajo do të vijojë të mbrojë të njëjtën akuzë në Gjykatë.

/Objektiv.al/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here