Hapet Panairi i 21 i Librit

0

Panairi i 21 i Librit, çel diten e sotme  siparin e aktiviteteve.  programi i aktivitetit që do të zhvillohet përgjatë këtyre pesë ditëve  14- 18 nëntor. Në panairin e këtij viti vihet re se çdo  ditë është e mbushur me aktivitete  pësa iu përket   stendave të shtëpive botuese.

download

 

Një vëmendje e madhe i është kushtuar librit për fëmijë dhe aktiviteteve dedikuar vogëlushëve. Diten e nesërme(15 nëntor), Shoqata e Botuesve Shqiptarë do të organizojë konferencën “Sfidat e leximit sot! Çfarë lexojnë të rinjtë në Shqipëri?”

Të shumta do të jenë diskutimet rreth kësaj teme, si dhe autorët e ndryshëm të librave të cilët do të flasin për  çështje të caktuara. Ditën e shtunë, një ditë përpara përfundimit të Panairit të 21 të librit, do të organizohet edhe ceremonia e ndarjes së çmimeve vjetore që jep Shoqata e Botuesve  Shqiptarë.

/D.Duraku/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here