Google fiton Olimpiadën e robotëve

0

Në Olimpiadën e robotëve, vendin e parë dhe të dytë e kanë zënë robotët e prodhuar nga Google.Robotët janë testuar në tetë situate të ndryshme, për të parë se si reagojnë. Robotët e Google tregon një performancë të jashtëzakonshme,. ku gjiganti i motorëve të kërkimit zuri vendin e parë dhe të dytë, transmeton shekulli.

Gara ishte zhgënjyese për NASA-n, e cila me robotin RoboSimian zuri vendin e katërt. Kurse vendi i tretë shkoi për robotin japonez të Shaft Inc.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here