Goditet rrjeti ndërkombëtar i drogës Hollandë –Shqipëri

0

Policia italiane shkatërron një rrjet ndërkombëtar të lëndëve narkotike Hollandë –Shqipëri i përbërë nga 36 persona, ku pjesa më e madhe janë shqiptarë . Rrjeti trafikantëve drejtohej nga vëllezërit Edmond dhe Gerti Marku dhe Ditmir Vuçaj dhe bënin transportimin e çdo lloj substance narkotike me sasira të mëdha.

Nga banda e të arrestuarve janë edhe shtetas shqiptarë Aleks Mejdani, Leonard Smakaj, Tafil dhe Daniel Popa, Arben Demaj, Vullnet Rexha, Artur Baha, Sokol Ndoci, Martin Lulaj Alfred Dekaj, Emilion Veka dhe Gentian Isufaj.

Pjesa më e madhe e drogës blihet në Hollandë më pas e ngarkonin në kamionë ose makina për ta dërguar në Itali, duke përdorur zonën rreth Varesë si qëndër.

Në total janë ndalur 69 persona pjesa më e madhe e tyre janë me origjinë shqiptare.

/Objektiv.al/

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here