Gjykata, arrest me burg për vrasësin e saldatorit

0

Është mbajtur sot seanca gjyqësore  ndaj  Artenc Shehut , i akuzuar për vrasjen e saldatorit 60-vjeçar Gëzim Karaj tre ditë më parë.

I pandehuri përfaqësohej nga avokati i tij Ardian Leka, i cili ka kërkuar një masë të lehte ndëshkimin pasi nuk ishte person i proceduar me parë penalisht.

Ndërkohë që gjyqtarja e seancës Vjollca Zaimi, ka dhënë masën e sigurisë ‘’ arrest me burg’’ për 30 vjeçarin Shehu.

Sipas variantit të policisë viktima është goditur me grusht nga 30-vjeçari Shehu dhe ka vdekur rrugës për në spital.

/Elona Tereziu/

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here