Gjermani Reichel, mbështetje në integrimin e Kosovës

0

Enver Hoxhaj, Ministri i Punëve Të Jashtme i Republikës së Kosovës ka pritur dje në takim ambasadorin Ernst Reichel, i dërguar special i Gjermanisë pëër Evropën Juglindore, Turqinë dhe shtetet e EFTA-s.

Ambasadori shpreh mbështetjen e Gjermanisë për Kosovën si dhe vlerëson progresin që është arritur në Kosovë.

Në vijimësi të takimit , ministri  Hoxhaj thekson se “Beogradi duhet të përmbushë në tërësi obligimet që dalin nga marrëveshja e arritur në Bruksel, duke e vlerësuar të rëndësisë së veçantë mbajtjen e zgjedhjeve lokale të 3 nëntorit në veri të Kosovës”.

/Rabihana Halili/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here