Flamuri shqiptarë në majën më të lartë të Zvicrës

0

Flamuri shqiptarë ngrihet në majën më të lartë të Zvicrësn nga 2 alpinistët shqiptarë.

Dy alpinistet e shoqatës “Dajti Alpino Turistik Tiranë”  Ibrahim Hackaj dhe i biri i tij Florian Hackaj për 2 ditë e gjysëm kanë arritur në majën e malit Dom ku dhe kanë vendosur flamurin shqiptarë.

/Adisa Sida/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here