Familjarët kërkojnë riekspertizën e dy vëllezërve te vrarë në kufirin grek

0

Familjarët e dy vëllezërve të vrarë dy ditë më parë pranë kufirit grek, kanë refuzuar varrimin e tyre. Ata kanë insistuar që trupat e pajetë tu nënshtrohen ekspertizës mjeko-ligjore ngfa ekspertët shqiptarë.
Vëllzërit Melsi dhe Elvis Çollaku kanë humbur jetën në një shkëmbim zjarri me policinë greke.
Familjarët thojnë se ata nuk e njohin të vërtetën. Më herët ata qenë njoftuar nga Policia shqiptare, ku thonin se në kasollen në fshatin Vrontero ishte vrarë vetëm njeri prej vëllezërve, ndërsa vëllai tjetër e kishte marrë në krah për tu larguar nga vendi. Familjarët akozojnë policinë greke se ata I kanë ndjekuar ata për ti vrarë më pas. Ata akuzojnë policinë greke për këtë ngjarje dhe kërkojnë që të zbardhet e vërteta.
Familjarët insistojnë se vcëlleyrit Çollaku nuk ishin trafikant, siç dyshoi policia greke, por ata kishin kaluar kufirin për të siguruar bukën e gojës. Të dy vëllezrit ishin tl martuar dhe kishin nga dy fëmijë.

/Marenglen Kume/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here