Endri Gega prokurori i parë në Zvicër

0

Endri Gega me diplomë universitare për drejtësi në Universitetin e Gjenevës, vazhdoi tranjimin e tij për avokat praktikant në një kabinet të Gjenevës dhe është shqiptari i parë që është emëruar në detyrën prokurorë në Zvicër.

Mes kandidatëve të tjerë, deputetët e kantonit të Gjenevës zgjodhën dy socialistë, Endri Gega dhe Julien Maillefer, si dhe dy të partisë PLR, Diane Kronbichler dhe Anne Jung Bourquin.

Albinfo.Ch ishte e pranishme në minutat e parë kur Endri Gega mori lajmin e emërimin e tij për prokuror.

/Enkeleda Cami/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here