Emërohet bordi i ri i menaxhimit të Autoritetit Rrugor Shqiptar

0

 

ARrSh

Bordi i Autoritetit Rrugor Shqiptar emëroi sot 6 anëtarët e tij të rinj. Miratimi i emrave të tyre u bë sot në mbledhjen e Këshillit të Ministrave ,ku në krye të tyre do të jetë ish-këshilltari i kryeministrit Rama, Artan Shkreli si përfaqësues i Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjitikës.

Bordi do të ketë këta antarë si përfaqësues të instuticioneve të mëposhtme:

  1. Z. Juljan HODAJ, Ministria e brendshme
  2. Z. Elton HAXHI, Ministria e Financave dhe Ekonomisë
  3. Z. Gentian OPRE, Ministria e Financave dhe Ekonomisë
  4. Z. Kujtim HASHORVA, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë
  5. Z. Luigj ALEKSI, Shoqata e Ndërtuesve të Shqipërisë
  6. Z. Faruk Kaba, Shoqata Shqipëtare e Inxhinierëve Konsulentë

Ky vendim hyn menjëherë në fuqi dhe botohet në “Fletoren Zyrtare”.

Përgatiti: E.B

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here