Ditët në vijim, ulje temperaturash

0

Moti i freskët ka karakterizuar ditën e hënë pothuajse në të gjitha qytetet e vendit, ndonëse për Tiranën nuk mund të thuhet e njëjta gjë pasi rezulton të jetë qyteti më i nxetë për këtë fillim jave me 33 gradë celsius.

Për pushuesit  që kanë përzgjedhur bregdetin e Vlorës dhe Sarandës moti ka qenë më bujar duke i ofruar nje ditë pranvere ku shifrat e termometërit nuk i kanë kaluar 26 gradë celsius. Ndërkohqë qyteti i Durrësit dhe Shkodra respektivisht kanë patur vlerat 29 dhe 30 gradë.

Sipas sherbimit meteoroligjik dhe në ditët në vijim pritet një rënie tjetër me 2 gradë në të gjithë territorin e vendit

 

/Elona Tereziu/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here