Dekoracioni i kuzhinave të 2013-tës

0

Mobiliet e kuzhinës janë pjesë e rëndësishme e dekoracionit të shtëpisë.

Është e vështirë për shijet e një të moshuare të zgjedh mure ngjyrë rozë, llamba rozë, enë shtëpiake të dekoruara me dizajn sipër. Për gratë e sapomartuara, ky tip dekoracioni është më i përshtatshëm dhe duket se pëlqehet më shumë.

Nëse dëshironi të keni një kuzhinë të gjallëruar, zgjidhni pajisje me dizajn lulesh ose trupa gjeometrik. Lulet që më parë përdorëshin vetëm për t’u pare, tani përdoren edhe për të gatuar.

2013_mutfak_dekorasyon_onerileri

Enët të cilat do t’i vendosni në pjesët e dukshme të kuzhinës, le të jenë ngjyra të forta, ngjyra të cilat bien në sy.

Për sobën dhe pajisje të tjera që zënë vend në kuzhinë mund të përdorni mbulesa ose kapakë të dekoruar këndshëm.

Kini kujdes për ngjyrat dhe pozicionin e çajnikut ose setet e enëve që i përdorni më shpesh. Vendosini ato në vende të cilat nuk përbëjnë rrezik për t’u thyer, si dhe pozicionojini në vende që të duken këndshëm në kuzhinë.

 /Rabihana Halili/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here