Çfarë indiference! (VIDEO)

0

Të shohësh që një i aksidentuar ka humbur ndjenjat apo jetën në rrugë dhe të mos shkosh ta ndihmosh! Kjo mund të duket e çuditshme në Shqipëri, por është një realitet i zakonshëm në Kinë. Skena të tilla kemi parë shpesh. Në videon që ju paraqesim duket se një grua ka humbur jetën në rrugë dhe askush nuk ndalon t’a ndihmojë. I vetmi i interesuar është ai që ka filmuar videon.

 

/Objektiv.al/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here