CEZ nis importin e ri të energjisë elektrike

0

CEZ shpërndarja ka nisur sot importin e ri të energjisë elektrike për sigurimin e mjaftueshëm me energji në mbulimin e humbjeve.

Sipas burimeve të CEZ sasi e importuar është 4 milionë KESH në ditë dhe sigurimi i importit të energjisë do të vazhdojë dhe konsumatorët nuk do të kenë problem me frunizimin me energji elektrike.

Gjithashtu CEZ sqaron se nuk do cënohen rezervat energjitike të KESH.

/Enkeleda Cami/

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here