CEZ, ndërprerje energji për debitorët

0

“CEZ Shpërndarje” vijon aksionin e ndërprerjes së energjisë elektrike për të gjithë konsumatorët që nuk paguajnë detyrimet dhe e lidhjeve të paligjshme të energjisë në Tiranë.

Drejtori i CEZ-it për njësinë numër 2 në Tiranë, Arben Kasapi theksoi se do tu ndërpritet energjia elektrike të gjithë konsumatorëve debitorë, të cilët do të kallëzohen penalisht në rast se e rilidhin energjinë.  Gjithashtu, deklaroi se CEZ do të ndërpresë edhe të gjitha lidhjet e paligjshme.

“Ka nisur puna për ndërprerjen e 15 lidhjeve të paligjshme në rrjetin elektrik. I bëj thirrje qytetarëve debitorë të paguajnë energjinë, pasi në të kundërt do t’u ndërpritet. Kushdo që tenton të rilidhë energjinë pa e paguar, do të përballet me kallzim penal” ka theksuar Kasapi.

/Erilda Sulika/

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here