Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

BederContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

vrioni

Kategoria "Intervistë"

“Një mësues për t’u dashur”, në bisedë me Irfan Shahinin

“Një mësues për t’u dashur”, në bisedë me Irfan Shahinin

Artizanët e trotuareve, të mbijetosh prej punimeve me shtizë

Artizanët e trotuareve, të mbijetosh prej punimeve me shtizë

Të jetosh mbi katër rrota

Të jetosh mbi katër rrota

Të jetosh dhe studiosh në një vend të huaj

Të jetosh dhe studiosh në një vend të huaj

“Thithja e maturantëve të suksesshëm, strategji e Universitetit Bedër”

“Thithja e maturantëve të suksesshëm, strategji e Universitetit Bedër”

Në bisedë me mësuesen e nderuar znj.Liljana Luani: ”Një shkollë për fëmijët e ngujuar, kjo është ëndrra ime më e madhe. Kam shpresë.”

Në bisedë me mësuesen e nderuar znj.Liljana Luani: ”Një shkollë për fëmijët e ngujuar, kjo është ëndrra ime më e madhe. Kam shpresë.”

Matilda Shushari: Muzikën e shoh si pasionin që do zgjasë deri në përjetësi

Matilda Shushari: Muzikën e shoh si pasionin që do zgjasë deri në përjetësi

Intervistë/ Gëzim Tushi: Televizioni në Shqipëri, nxitës i pasioneve të deformuara politike

Intervistë/ Gëzim Tushi: Televizioni në Shqipëri, nxitës i pasioneve të deformuara politike

Atletikë, jeta dhe karriera e rekordmenes Luiza Gega

Atletikë, jeta dhe karriera e rekordmenes Luiza Gega

INTERVISTË – Marku: Mediat duhet të jenë garanci e lirisë së të tjerëve

INTERVISTË – Marku: Mediat duhet të jenë garanci e lirisë së të tjerëve

Sondazh

A mendoni se reforma në drejtësi do të japë rezultatet e pritura?

View Results

Loading ... Loading ...

Fjalë e urtë

Ku ka tym,ka edhe zjarr