Bojaxhiu përfiton 58$ milion dëmshpërblim

0

Antonio Lopez, 43 vjeç , bojaxhi i shtëpive të vjetra, ka përfituar një nga dëmshpërblimet më të mëdha në të gjithë historinë e Amerikës plot 58 milion $.

Lopez ka humbur rreth 25% të kafkës dhe ka humbur aftësinë për të folur. Pas një zënke të bërë në një lokal me një lojtarë kriketi, ai e ka goditur me shkop në kokë si pasojë ka humbur një pjesë të kafkës.

Avokati Frederiko Sajer është shprehur se klienti i tij ka nevojë për kujdes 24 orë në 24 dhe gjithmonë duhet të ketë një infermiere tek koka.

Gjykata ka vendosur që të japë 58 milon$ dëmshpërblim, 35 milion për dhimbjen e shkaktura 11.5 milion për ilaçet që do të blejë në të ardhmen dhe 11 milion për vuajtjet që do të ketë në të ardhmen.

I dëmtuari në kohën kurë është goditur ka qenë një punëtore i pa rregjistruar.

/Ariglon Pali/

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here