Berisha shpall dorëheqjen tek Nishani

0

Berisha sot në mesditë ka paraqitur tek Presidenti i vendit aktin e dorëheqjes.

Takimi midis Nishanit dhe Berishës ka zgjatur rreth 20 minuta.

Berisha pas dorëheqjes si Kryeministër do të qëndrojë dhe një javë tjetër sic ka deklaruar disa ditë më parë.

Gjithashtu dorëheqjen e kanë dhënë dhe ministrat e tjerë që mbajnë poste të ndryshme  në Kryeministri.

/Armela Ago/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here