Berisha mesazh në facebook

0

Berisha nëpërmjet rrjetit social facebook ka deklaruar  grevën 24 orëshe si protestë ndaj censurës së Piktorit.

“Të dashur miq, në shenjë solidarizimi me mediat e vendit dhe protestës ndaj Kodit të Censurës për mediat të Piktorit dështak dhe ekipit të tij, sot vendosa të shpall grevën 24 orëshe të heshtjes dhe të komunikoj çdo gjë me ju nëpërmjet rrjetit tone social të FB. Po kthehet standarti i territ, kushtrimi i të parëve. Ne do ta sfidojmë! – shkruan Berisha.

/Armela Ago/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here