Analizat: Trangujt shqiptarë brenda normave

0

Niveli i pesticidit spiroxamine në trangujt e bllokuar nga autoritet malazeze është brenda normave dhe standardeve të vendosura nga Bashkimi Evropian.

Instituti i Sigurisë Ushqimore dhe Veterinarisë paraqet raportin mbi analizat laboratorike mbi mostrat e trangujve të bllokuar nga Mali i Zi, nga ku rezulton se gjurmët e pesticidit spiroxaminë janë në nivele të pranueshme.

Niveli i këtij pesticidi ishte poshtë 0.05 miligram për kg, që është norma e gjurmimit me standardet e BE-së.

/Objektiv.al/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here