Albanian Tourism Map, një aplikacion që na nevojitet të gjithëve

0

Dëshironi të shëtisni, të shihni gjëra që nuk i keni parë më parë? E keni të vështirë të njihni vendet të pazbuluara në Shqipëri? –Tani më me  Albanian Tourism Map do të zbuloni vendet më të bukura të Shqipërisë me imazhe të mrekullueshme. Histornë, hotelet, restorantet, vendet më argëtuese dhe aktivitetet e ndryshme natyrore. Çdo përdorues do të ketë mundësinë të navigojë nëpër qytetet e vendit tonë dhe të marrë informacione të ndryshme rreth tyre. Ky aplikacion nuk ka nevojë për një lidhje interneti, çdo informacion ofrohet me anë të imazheve ose tekstit.

Albanian Tourism MAP është një aplikacion i programuar me udhëzime të thjeshta përdorimi, i cili mund të përdoret nga çdo moshë. Ky aplikacion përdoret nga turistët për te zbuluar pikat më të rëndësishme kulturore dhe historike . Gjithashtu tek ky aplikacion mund të gjeni dhe foto të ndryshme të vendeve turistike.

Për aventurierët e rinj që duan të vizitiojnë çdo anë të Shqipërisë, aplikacioni ofron informacion për sportet ekstreme, vënde të pa eksploruara më parë të ilustruara me foto, aktivitetet si gjueti, ski, sporte ujore, zhytje, alpinizëm, hedhje me parashutë, kajak, eksplorim shpellash, etj.

Albanian Tourism Map gjendet falas në App Store.

/Altin Tufa/

albania turism..1                     albania turism.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here