Agolli mesazh PS-së, kujdes nga “Partia-Shtet”

0

Shkrimtari i njohur Dritëro Agolli që është njëkohësisht edhe një nga mbeshtëtësit më të vjetër të Partisë Socialiste , në një intervistë të dhënë dje u ka bërë thirrje drejtueve të PS-se që të kënë kujdes që të mos e kthejnë qeverinë në një parti-shtet.

Në lidhje me procesin e zgjedhjeve Agolli deklaroi se: “ këto zgjedhje ishin të qeta, dhe të kulturuara. Nuk kishte frikë si në zgjedhjet e mëparshme, frikë për të ruajtur së mos vidhej vota, që të mos ndodhte ndonjë  ndonjë rrahje apo dhunë tjëtër. Por ngjarja e Laçit ishtë një gjë që e prishi atë atmosferë të asaj ditë aq më tepër që ai që u vra ishte një emigrant që erdhi për një gjë të mirë, për të votuar në vendin e tij”.

Për humbjen e Partisë Demokrutike Agolli shprehet se populli me votën e tij të tregon  se duhet të drejtosh më mirë dhe se fiton ai që rrespokton parimet e demokracisë. Kështu duhet respektuar si demokracia,si liria. Po i respektove këto atëhere fiton.

/Erina Haxhiu/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here