Agim Çeku do të jetë kandidat i PDK-së për kryetar të Prishtinës

0

Kryeministri i Kosovës në një konferencë për shtyp ka shpallur Agim Cekun si kandidat  i PDK–së për Prishtinën.

Thaci u shpreh se: “Kam kënaqesi që të nominoj kandidat për kryetar  Agim Cekun, për një Prishtinë më  ndyshe, një Prishtinë evropiane”

Këtë propozim e ka bërë kryesia e PDK-së dhe Ceku e ka pranuar këtë punë  me kënaqësi.

Ceku tha: “Jam mirënjohës për besimin e dhënë nga ana e PDK-së. Kjo është një sfide e re për mua dhe do të mundohem që të jap maksimumin për zhvillimin e Prishtinës.”

/Adisa Sida/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here