0

Një breshkë është gjetur e ngordhur në plazhin e Tales ditën e sotme nga pushuesit, ndërsa në një nga këmbët e saj kishte të shkruar emrin e një profesori si dhe Shqipërinë.

Fotot për gjetjen e breshkës së ngordhur po qarkullojnë së fundmi edhe në rrjetet sociale.

Nuk dihet ende arsyeja se pse kjo breshkë ndodhej e ngordhur në breg, ndërsa siç dallohet edhe nga foto ka të shkruar emrin e profesor Haxhiut dhe emrin e Shqipërisë.

breshka

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here